Un polbo intenso, ardente🔥… os seus tentáculos picantes chegan a onde menos imaxinas…🐙.
Unha receita de polbo de toda a vida acompañado de yuca e aderezado con #SalsaInferno…
…e que xurda a paixón!♥️
Ingredientes (2 persoas)
𝐏𝐀𝐑𝐀 𝐎 𝐏𝐎𝐋𝐕𝐎
______________________
– 1 kg. de polbo conxelado
– 1 yuca grande pelada
– sal maldom ou sal gorda
– aceite de oliva virxen extra
– #SalsaInferno ao gusto
** Instrucións **
𝐏𝐀𝐑𝐀 𝐎 𝐏𝐎𝐋𝐕𝐎
– Desconxelamos o polbo.
– Collemos unha pota e a enchemos de auga suficiente para cubrir o polbo (*non botar sal).
– Cando o auga ferva, asustar o polvo, introducilo no auga fervendo e retiralo completamente. Repetir este proceso 3 veces.
– Deixamos cocer mais menos 45 mins +/- dependendo do calibre do polbo.
– Cando o polbo estea cocido retirar da pota e engadir a yuca enteira e cocer durante 10 mins +/- dependendo do grosor da yuca, pincha cun tenedor para comprobar.
– Cando a yuca estea cociñada córtala en rodallas. Metes o polbo un minutiño no auga de cocer e o cortas coa axuda dunhas tesoiras.
Preséntao nun prato bonito, bótalle sal, aceite de oliva e #SalsaInferno e desfruta dun dos 𝐩𝐨𝐥b𝐨𝐬 𝐦𝐚𝐢𝐬 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐬𝐨𝐬 que as de probar na túa vida!🐙🔥♥️🔥🐙🔥♥️🔥
#salsainferno #wearepolvolovers #pulpo #pulpolovers #yomequedoencasa #spicypolvo #salsaspicantes #madeingalicia #cociñadecuarententena
👇